TURUL CELOR PATRU MĂRI

LUPTA CU LIFTUL

Orice om normal s-ar întreba cum drakku să-și cumpere un apartament (475 euro/mp) la etajul 50 și să se simtă în siguranță acolo când pereții sunt deja scorojiți pentru că n-au fost lăsați să se usuce și in general totul e făcut de mântuială? Investițiile ENORME sunt batjocorite de calitatea sub orice critică a manoperei. Trotuare sprijinite ca să nu se surpe de movilițe de beton modelat cu mâna, zgarie nori deja dați în folosință deși la parter e depozit de roabe iar aparatele de aer conditionat au unitățile exterioare montate pe dinăuntru, ca să nu le plouă. Nu știu cum s-o spun mai simplu, dar totul pare o mare bătaie de joc! Mă gândeam că prin Emirate băieții ăia cu năframă măcar au avut inspirația și realismul să aducă forță de muncă pricepută de prin alte țări.

Cea mai mare distracție a fost cu liftul căruia nu-i funcționează senzorii de protecție ai ușii. Așa că atunci când decide să închidă ușa și să plece, asta face, indiferent că ți-a rămas valiza sau un picior afară! 😅
După ce eu și Călin ne-am luptat de câteva ori cu liftul nărăvaș, printre căști, bagaje și alte papornițe pe care le țineam intr-un echilibru precar și pe care ușa încăpățânată încerca să ni le facă harcea-parcea (scena asta ar fi trebuit filmată), am decis să folosim scările. Wrong ideea! Pentru că balustrada fragilă de inox (s-au făcut economii severe și aici) nu era bine fixată și cu ușurință am fi putut zbura între etaje! Dar spune și tu, n-ar fi fost rușinos să vin până in Georgia și să am accident de balustradă?


Asta e cea mai tare! Un fel de sediu administrativ/casa poporului, unde s-au mai dat ulterior autorizații pentru încă 5 etaje de maghernițe pe acoperiș. Adică s-a făcut mansardare a la georgienne…

Mai adaug vreo 2-3 poze la subiect, după care lăsăm lucrurile serioase la o parte și ne întoarcem fie la imagini faine (câteva în următoarea postare), fie la lucruri simpatice. Pentru că dupa ce inițial Georgia m-a lăsat fără cuvinte, azi m-am distrat de minune! Cred că nu călătoresc în țări atât de deosebite ca să găsesc ceea ce am acasă ci tocmai ca să văd lucruri diferite. Și eventual să mă bucur o dată în plus de țara mea frumoasă!

Distribuie sau apreciază cu un click!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Shares

Îţi place acest blog? Te rog distribuie-l şi altora!